Velkommen til Popdeprovence

Velkommen til en blog, som er for dig, der elsker at lave lækker mad og bage velsmagende brød. Her finder du opskrifter på lækre retter, som egner sig til både hverdag og fest, og her får du de bedste råd og opskrifter til at bage dit eget brød.

Opskrifter

Vi har samlet de bedste opskrifter til dig, som gerne vil lave lækker mad, og som gerne vil prøve både det velkendte og det nye. Vi lover dig, at der er masser af spændende opskrifter at vælge imellem, som kan anvendes både i hverdagen og til festlige lejligheder.

Tilberedning af lækre måltider

Her finder du masser af inspiration og tips til, hvordan du tilbereder lækre måltider, som dine gæster vil nyde at spise, når du inviterer på middag. Er det familien, du gerne vil forkæle, så er her bestemt også mange skønne måltider, som egner sig til både voksne og børn.

Brød og bagning

Brød er noget, de fleste af os spiser, og det fås i mange varianter. Her finder du opskrifter på skønne brød som fx rugbrød, surdejsbrød og hvedebrød, som du nemt kan bage. Har du brug for en opskrift på surdej, finder du den også her. Vi giver gode råd og tips til brødbagning, så du får de bedste forudsætninger for at bage dit eget brød. Både nybegyndere og erfarne kan hente inspiration og få nyttige tips til, hvordan man bedst muligt bager sit eget brød.

Vores passion for mad og brødbagning er udgangspunktet for denne blog, og vi håber, at vores begejstring for mad og bagning af brød vil smitte af på dig som læser, så du får endnu mere lyst til at gå i køkkenet selv. Vi håber, du vil få stor fornøjelse af vores skønne opskrifter, hvor der løbende kommer flere til, og at vi kan inspirere dig til at lave nye spændende retter og bage lækre brød.

God fornøjelse!