Fuldkornsfettucine m. tomat og aubergine

En rigtig god, hurtig og ikke mindst billig hverdagsret. Aubergine fungerer næsten som kød i denne her ret, synes jeg.

Hvidløg og aubergine er rigtig godt sammen, og der er masser af hvidløg i denne opskrift. Auberginen formår også at holde sig ret fast og koger ikke ud. Godt!

Ingredienser
Et løg
2-3 fed hvidløg
En dåse hakkede tomater
Tomatkoncentrat
En aubergine
Et skvæt lys sirup
Et skvæt fløde
Olivenolie
Oregano, salt og peber
Evt. lidt revet ost
En pakke frisk fuldkornsfettucine (eller den pasta man foretrækker)

Hak løget og svits det godt i en pande. Tilsæt tomater og tomatkoncentrat og lad koge ind til en tyk sovs.

Skær imens auberginen i mindre stykker på omkring 1 cm og steg dem i olivenolie med finthakket hvidløg (på en anden pande). Når tomatsaucen er kogt ind tilsættes auberginerne sovsen, og der smages til med krydderier, sirup og lidt fløde (hvis man har lyst til det).

Server med en god pasta og evt. lidt revet ost på toppen.

Dette indlæg blev udgivet i Andre opskrifter og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>