Det nye køkken

Brødrene Price har fået nyt køkken, og det har jeg også. Her i Stockholm er mit køkken vel højst to kvadratmeter, og indtil i dag har jeg bare haft en enkelt induktionskogeplade og en kæmpe gryde. Noget af et benspænd, men der er dog blevet lavet god, nærende mad alligevel: citronpasta m. masser af parmesan og tomatsalat, spaghetti carbonara med grønkål, vietnamesiske forårsruller og en improviseret thaisuppe med kokosmælk, som jeg skal forsøge at genskabe og skrive opskrift på, så I kan få glæde af den.

Jeg fik købt en sauterpande/wok i dag, så nu er der lidt mere albuerum, når det kommer til madlavningen. Og en brødrister, så jeg kan importere brød hjemme fra André (hvor man heldigvis kan tage hjem og bage en gang imellem).

Her er et billede af det nye køkken:

Jeg startede i praktik i mandags og det har været sådan en hektisk uge, men jeg håber, håber, HÅBER, at jeg får lidt mere tid og overskud til at lave blogindlæg i tiden frem over. Der ligger en del og venter på illustrationer.

Kærlig hilsen
Pop

Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *