Browniemuffins


Jeg fandt denne her opskrift på Tasteline.se – et svensk opskriftssite med masser af gode opskrifter. Overskriften var “Sega Chokladmuffins (världens godaste)”, hvilket var vældigt svært at modstå.

Jeg var lidt skeptisk omkring det der med verdens bedste, men tænkte det skulle komme an på en prøve, og det er i hvert fald de bedste muffins, jeg nogensinde har bagt. Ingredienserne er nogle jeg altid har i køkkenskabene, hvilket er lidt farligt…

Her får i opskriften. 8 stk store muffins.

Ingredienser
2 æg
2,5 dl rørsukker
100 gram smør
1,5 tsk vaniljesukker
1 kryddmål (1/4 tsk?) salt
4 spsk kakao
2 dl mel
1 tsk bagepulver

Pisk æg og sukker godt sammen. Bland resten af ingredienserne i og bland til en jævn dej.

Fyld dejen i muffinsforme. Jeg fyldte næsten op til toppen, fordi jeg brugte sådan en muffin-bradepande, og så blev de rigtig sprøde i kanterne, hvilket var ret great. Hvis man bruger papirforme, skal man nok ikke fylde op til mere end 75%.

Bag i midten af en 200 grader varm ovn i 12-14 minutter (den oprindelige opskrift siger højst 10-12 minutter, men man må jo også bruge sin sunde fornuft, og min ovn kan godt være lidt sløv. Bagetiden kommer selvfølgelig også an på størrelsen).

De skal ikke være fuldstændig flydende indeni, når man tager dem ud, men absolut heller ikke færdigbagte.

Lad dem køle lidt ned og spis dem som de er eller måske med vaniljeis?

Dette indlæg blev udgivet i Dessert, Kager. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>